RBC-Huiswerkinstituut Leeuwarden

 

Even voorstellen:

 

Rutger Boelsma, geboren en getogen Fries, is de oprichter van het RBC Huiswerkinstituut te Leeuwarden.
  

"Wij zijn 20 jaar geleden gestart met het geven van professionele huiswerkbegeleiding in Leeuwarden aan de Groningerstraatweg 30. Inmiddels voert mij vrouw, Jessica Boelsma, het management.

 

Wij hebben vanaf het begin geinvesteerd in goede contacten met het onderwijs in Leeuwarden en omstreken. We kennen de scholen als geen ander en zijn trots op de goede samenwerking, daar waar dat nodig is.

 

Wij  werken als RBC aan een constante kwaliteit en verbetering van onze onderwijsbegeleiding. Uiteindelijk zijn het toch onze kinderen die de nabije toekomst gaan regisseren.

 

En om dat zo goed mogelijk te kunnen doen hebben we de meest werkzame technieken en methoden in huis. Als eerste huiswerkinstituut in Leeuwarden boden wij onze leerlingen, structuur, kennis van planning, hoe de agenda in te vullen etc.. Onze leren-leren techniek ( die u er gratis bij krijgt) staat dan ook als zeer effectief bekend.

 

We geven geen huiswerkbegeleiding in leegstaande klaslokalen op de scholen maar hebben bewust gekozen voor een eigen sfeervol pand dat optimaal is ingericht voor begeleiding. Daarnaast hebben we uitsluitend eigen vakdocenten in  huis van alle vakken, en op elk niveau.

 

Doordat we in onze eigen accomodatie alle expertise voor optimale begeleiding gebundeld hebben kunnen we doen wat u als ouder(s) van ons verlangt: uw kind optimaal en persoonlijk begeleiden in een vertrouwde sfeer door professionele krachten.

 

Door de volledige inzet en motivatie van ons team kan ik u garanderen dat u nooit teleurgesteld zult zijn in onze diensten.Wij staan voor u klaar elke werkdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

 

Graag tot ziens!

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord op 058-2660717 of: klik hier

 

  

RBC- Triple A filosofie:  Alles kan Altijd Anders

  "wij denken uitsluitend in mogelijkheden"

RBC-Huiswerkinstituut Leeuwarden (058-2660717)    info@rbc-huiswerkinstituut.nl