RBC-Huiswerkinstituut Leeuwarden

 

 

Coaching

 

Soms presteren en functioneren leerlingen even minder goed dan gewenst. Dat kan diverse oorzaken hebben: puberteit, dyslexie, dyscalculie, pesten, weinig zelfvertrouwen, concentratieproblemen, echtscheiding van de ouders, adhd, add, pddnos etc. Coachen van leerlingen vinden wij een serieuze zaak.


Met gerichte aandacht en een goed plan van aanpak leren wij leerlingen goed om te gaan met deze problematieken.   

 

Onderdeel van het RBC-Huiswerkinstituut is de

Coaching Praktijk Leeuwarden

De praktijk is ca.50 meter verderop gevestigd aan de Groningerstraatweg 62 te Leeuwarden.

 

 
Profiel- of schoolkeuze onderzoek

Jongeren hebben soms ook moeite met het maken van keuzes voor hun toekomst.  Al op jonge leeftijd dienen zij een profiel of vervolgopleiding te kiezen.Wij kunnen hen daar heel efficient mee helpen.

 

Een beroepskeuze onderzoek is zo'n mogelijkheid. We testen jongeren /studenten op persoonlijkheid en beroepsvoorkeur. Deze combinatie geeft voor 85% zekerheid over een goede keuze voor een toekomstige opleiding of een baan. Lees hier meer.

 

Faalangstreductie / examenvrees

Ook voor het tegengaan van faalangst of examenvrees  kunnen zij bij ons terecht. De techniek die wij hen leren is zeer adequaat. Meestal zijn de symptomen al na een viertal consults van nog geen half uur per keer aanzienlijk verminderd. Deze methode is voor alle leeftijden geschikt.

 

Deskundige coaches

Alle  coaches die de leerlingen (en/of ouders) begeleiden  erkend  beroeps- en  registercoach (senior practitioner)  geacrediteerd door:

- de Nederlandse Orde van Beroepcoaches (Nobco)  en
- European Mentoring & Coaching Council   (EMCC)  en
- MDI , Q4  (gedragsonderzoek)
- ABNLP als NLP (master)  trainer/coach  (lid NVNLP).

 

Alle vormen van gedragsgerelateerd onderzoek kunnen bij ons plaatsvinden. Informeer naar de vele mogelijkheden.Veelal passen zowel de coaching als de testprogramma's binnen de richtlijnen van een Persoon Gebonden Budget (PGB). Wij informeren u graag over deze AWBZ mogelijkheid of kunnen u helpen met het aanvragen ervan.

 

* de Coaching Praktijk Leeuwarden is een onderdeel van het RBC-Huiswerkinstituut

 

RBC- Triple A filosofie:  Alles kan Altijd Anders

  "wij denken uitsluitend in mogelijkheden"

RBC-Huiswerkinstituut Leeuwarden (058-2660717)    info@rbc-huiswerkinstituut.nl