RBC-Huiswerkinstituut Leeuwarden

 

Bijles op afstand: bij ons kan het!

 

Wij geven óók bijles aan leerlingen/ studenten die te ver van onze vestiging wonen om langs te komen in Leeuwarden of op de waddeneilanden wonen.

 

De bijles wordt dan gegeven via ons eigen digitale platform RBC-MeetOnline. Dat werkt heel eenvoudig en is erg doeltreffend.

 

U belt ons voor het maken van de bijlesafspraak. Dat kan vanaf alle niveau's  (basisschool , middelbaar-en hoger onderwijs) en in alle vakken. De bijles wordt geboekt en u ontvangt van ons een bevestiging met daarin datum, tijdstip, soort bijles en een inlogcode. Op het tijdstip dat de bijles plaats gaat vinden zit onze vakdocent gereed achter zijn computer en is het een kwestie van gewoon inloggen met de inlogcode. Er hoeft dus geen speciale software te worden geinstalleerd op uw computer.

 

Onze docent kan met RBC-MeetOnline exact hetzelfde doen als bij fysieke aanwezigheid: tekeningen maken, filmpjes instarten, formules intikken, chatten. Docent en leerling zien elkaar en horen elkaar. Omdat de les tevens wordt opgenomen en toegezonden kan de leerling later ook nog eens rustig terugkijken op de inhoud en uitleg. Bovendien is de verbinding beveiligd.

 

 

Het enige dat de leerling nodig heeft is een laptop of deskcomputer met een microfoon en webcam.Tegenwoordig is dat standaard op elke computer aanwezig. Is dat niet het geval dan kan een plug-and-play headset met microfoon en webcam bij ons worden aangeschaft voor euro 17.50 excl. verzendkosten.

 

Boek hier nu uw bijles op afstand via RBC-MeetOnline of bel met 05802660717.

Ons meteen even appen kan ook: (06-112) 084 85

 

 

 

 

 

RBC-Huiswerkinstituut Leeuwarden (058-2660717)    info@rbc-huiswerkinstituut.nl